SÅ HÄR SAMLAR DU IN PENGAR!

Ansvariga personen gör beställningen
Ni säljer påsarna med chokladstänger
Ni får pengarna direkt
Ni betalar oss efteråt
BESTÄLLNING AV PRODUKTER Mer information om beställning av produkter Gör beställningen

Sponssiboxi – samla in pengar

Samla in pengar på ett läckert sätt!

Sponssiboxi är ett effektivt och riskfritt sätt att samla in pengar för klassresor, lägerskolor, idrottslag och föreningar.

Att samla in pengar med hjälp av Sponssiboxi är enkelt och riskfritt:

  • Ni samlar in pengar genom att sälja påsar med våra populära minichokladstänger.
  • Vi levererar produkterna utan kostnad till den adress ni önskar.
  • Med produkterna kommer en räkning med 30 dagars betalningstid, så ni har fyra veckor på er att sälja produkterna.
  • Produkterna har full returrätt.

Häng med!

Kvalitetschoklad i påsar
Beställningen innehåller Mixed Minis- påsar och i varje påse finns det Mars®, Twix®, Snickers®, Milky Way® ja Bounty®-minichokladstänger. Ingen minimimängd på beställningen längre, rekommendation är 400 påsar och påsarna säljs till 5 euros pris.

Sponssiboxi är ett utmärkt sätt för många olika grupper att samla in pengar. Våra typiska kunder är skolklasser, idrottsföreningar och idrottslag samt andra föreningar. Inom frivilligarbete är det oerhört viktigt med penninginsamling och talkoarbete. Vi erbjuder ett riskfritt, behändigt och roligt sätt att samla in pengar för er verksamhet.

 

 

Klassresa

Planerar ni en klassresa? Bussar kör inte gratis, och inte heller snurrar attraktionerna i nöjesparken enbart med positiv energi. Med hjälp av Sponssiboxi kan ni samla in pengar och göra en drömresa med klassen!

Lägerskolor

Behöver ni pengar för en lägerskola? Drömmer ni om att åka på en gemensam utfärd med hela klassen, men ni har inte råd? Med hjälp av Sponssiboxi kan ni samla in pengar för en oförglömlig resa!

Idrottsföreningar

Har ert lag ont om kontanter? Idrottsföreningar behöver alltid pengar bland annat för gemensamma träningsdräkter och inkvartering under turneringar. Med hjälp av Sponssiboxi kan ni samla in de medel ni behöver!

Andra föreningar

Tryter det i föreningens kassa? Kanske har medlen i stipendiefonden sinat eller också behöver ni finansiering för ett gemensamt evenemang? Med hjälp av Sponssiboxi kan ni samla in pengar så att föreningen kan fortsätta med sin mångsidiga och inspirerande verksamhet!