Helppoa varainhankintaa leirikoulua tai luokkaretkeä vartenLuokkaretki tai leirikoulu on monelle koululaiselle vuoden kohokohta, jota odotetaan innolla. Ne muistetaan myös vuosien päästä mukavina kokemuksina kouluvuosilta. Jotta leirikoulu tai luokkaretki voidaan toteuttaa, sitä ennen on tehtävä varainhankintaa. Oppilaat lähtevät yleensä positiivisin mielin varainhankintaan, koska palkkiona on ikimuistoinen retki yhdessä luokan kanssa. Sponssiboxin tuotteilla varainhankinta on sitä paitsi hauskaa ja helppoa!

Riskitöntä ja helppoa varainhankintaa

Sponssiboxi tarjoaa erinomaisen tavan kerätä rahaa leirikoulua tai luokkaretkeä varten. Sponssiboxin laadukkaita suklaatuotteita on helppo myydä, sillä tunnetut merkkimme maistuvat suurimmalle osalle suomalaisista. Tuotteet on helppo myydä kätevän ja näyttävän sponssiboxin avulla.

Sponssiboxin kanssa varainhankinta on riskitöntä, sillä toimitamme tuotteet ilmaiseksi ja voit palauttaa myymättä jääneet tuotteet. Laskun maksat vasta myynnin jälkeen. Tuotteet toimitetaan veloituksetta sovittuun osoitteeseen, ja myymättä jääneet tuotteet noudamme myös ilmaiseksi. Myit sitten koko lastin tai vain osan, et jää häviölle. Sponssiboxin kanssa voitat aina!

Sponssiboxin sisältö ja tuotto

Laatikko sisältää yhteensä 22 pussillista makeisia, ja laatikko on kahvallinen, joten sitä on helppo kuljettaa esimerkiksi ovelta ovelle myynnissä tai vaikkapa sukulaisten luokse. Paketti sisältää 6 pussia Snickers, 5 pussia Mars, 6 pussia Twix ja 5 pussia Milky Way -patukoita. Yhden pussin hinta on 5 euroa, ja tuotto yhdestä pussista on 1,818 euroa. Koko paketista saat yhteensä 40 euroa leirikoulua tai luokkaretkeä varten. Kokemuksemme mukaan yleensä tuotto on yhteensä minimissään 1000€.

Vinkkejä varainhankintaan

Arvioi ensin, kuinka monta laatikkoa luokkasi tulee myymään. Kun olette myynet kaikki tilaamanne laatikot saatte bonuksen joka on 10 euroa per laatikko, jolloin tuotto on 50 euroa boxia kohden. Myynti kannattaa aloittaa lähipiiristä, kuten sukulaisista ja ystävistä. Tutuille on helpompi myydä ja kun myynti alkaa olla tuttua, voit myydä myös tuntemattomammille kuten naapurustollesi. Reipas asenne ja esitteleminen auttaa myynnissä. Kannattaakin aloittaa myynti esittelemällä itsensä ja kertomalla mihin tarkoitukseen tuotto käytetään. Kaunis kiitos viimeistelee myyntitapahtuman. Ennen kuin huomaatkaan varat luokkaretkeen tai leirikouluun on kerätty!

Ota yhteyttä ja aloita varainkeruu!