Sponssiboxi - Helppoa, tuottoisaa ja
riskitöntä varainkeruuta!

TEE TILAUS

Blogi

Luokkaretki ulkomaille

”Kuinka moni haluaisi lähteä peruskoulun viimeisenä keväänä luokkaretkelle ulkomaille?” – Ja kaikkien kädet nousevat pystyyn. Luokkaretki ulkomaille tai leirikoulu ulkomailla, miten sitä halutaankaan kutsua, on peruskoulun päättäville koululaisillemme THE juttu.… Lue lisää »

Mitä mukaan leirikouluun?

Onnistunut leirikoulu taataan hyvällä suunnittelulla ja runsaalla määrällä hyvää retkifiilistä. Jotta leirikoulusta saa kaiken irti, kannattaa opettajan suunnitella luokan kanssa etukäteen kunnon pakkauslista, jotteivat kokemukset jää kokematta huonon varustelun takia.… Lue lisää »

Lasten rahankäyttö: varainkeruu opettaa viisaaseen säästämiseen ja kuluttamiseen

Oma raha opettaa, ja erityisesti opettaa säästäminen yhteiseen tavoitteeseen. Säästämistä ja rahan viisasta käyttöä kannattaa opettaa pienestä pitäen: koululaiselle ei ole hullumpaa huomata, että omilla toimilla saa tärkeitä hankintoja mahdollistettua, oli kyse sitten viikkorahojen säästämisestä tai omista tienesteistä.… Lue lisää »
image description

Kerro
kaverille

helposta
varainhankinnasta

Lataa esite

Täytä sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle ilmaisen esitteen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tell a friend

  • Kerro kavereillesi Sponssiboxista sähköpostitse - sinun tarvitsee vain täyttää allaolevat kentät! Voit lähettää tiedon samalla kertaa 1-3 osoitteeseen.
  • Vastaanottaja
  • Lähettäjä
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tilaa ilmainen esite image description TILAA